Ny FTR

Jens Halvor

Efter otte måneder med Anders Willumsen som fællestillidsrepræsentant (FTR) skal Rødovre Lærerforening igen have en ny på posten. Det bliver nuværende TR på Tinderhøj Skole Jens-Halvor Zoffmann, der tiltræder 1.januar. Han blev valgt tirsdag på kredskontoret af de øvrige tillidsrepræsentanter.

Det er gået stærkt, men jeg så og søgte en spændende stilling, som jeg heldigvis fik, siger den afgående FTR, der skal være viceskoleleder på en friskole og fortsætter: Heldigvis har vi i Jens-Halvor Zoffmann den rette til arbejdet. Jeg smækker ikke med døren, men har bare måtte erkende, at jeg trængte til et sceneskift.

Formand for Rødovre Lærerforening, Anders Liltorp, har været glad for at arbejde sammen med vores afgående FTR: Personligt har jeg kun ros til overs for Anders Willumsen. Han har virkelig gjort det godt, har været til stede for medlemmerne og har på meget kort tid sat sig ind i og fået styr på mange områder. Jeg kan godt forstå, at friskolen gerne har villet have fingrene i ham.
På trods af den relativt korte periode Anders Willumsen har været FTR, tager formanden situationen roligt. Selvfølgelig kunne timingen være bedre. Men sådan noget kommer sjældent belejligt og RLF må ikke hindre vores folk i, at realisere de drømme de har, og de muligheder der opstår. Desuden skal der mere til at rokke ved vores arbejde for folkeskolen og medlemmerne, så det tager vi i stiv arm.


Formanden har også en vigtig fagpolitisk pointe: Det er endnu et eksempel på, at den uddannelse vi har i organisationen, den viden og indsigt vores valgte får, og det arbejde vi varetager, er på meget højt niveau. Så højt niveau, at det ofte er en direkte årsag til at komme forrest i køen til lederstillinger i folkeskolen såvel som på privat- og friskoler. Det skal vi da være stolte af, for det understreger bare kvaliteten i det arbejde, vi gør hver dag, og den respekt der er for fagforeningen, understreger Anders Liltorp.


Det er især udsigten til, at det bliver Jens-Halvor Zoffmann, der tiltræder, som får formanden i godt humør: Jens-Halvor er vores mest erfarne TR, han er top-dedikeret til foreningsarbejdet og har et indgående kendskab til MED-systemet. Det bliver rigtig godt, slutter formanden.