Nyhedsoversigt

 • Medlemsinformation 01. april 2019

  Når verdens bedste job bliver for hårdt

  Til Rødovre Lærerforenings generalforsamling 2019, havde vi forskerne til Rapporten "Når verdens bedste job bliver for hårdt", til at lave et kort oplæg om hvordan de ser jobbet som skolelærere. Der blev lovet et link til rapporten.

 • 28. marts 2019

  KB-beslutning om "Læringsfællesskaber for alle"

  Med stemmerne 16 for og 2 imod besluttede Kommunalbestyrelsen at følge indstillingen fra Børne- og Skoleudvalget om "Læringsfællesskaber for alle. "Som vi debatterede og besluttede til generalforsamlingen i fredags, sendte vi naturligvis vores åbne brev med vores forslag til lokalpolitikerne, men det var kun SF og Dansk Folkeparti, der stemte i mod", fortæller Anders Liltorp, formand for Rødovre Lærerforening.

 • Medlemsinformation 19. marts 2019

  Giro417

  Vi glæder os til at se jer til generalforsamlingen på fredag på Rødovregaard kl. 16.00

 • Nyheder 06. marts 2019

  Læringsfællesskaber for alle

  "Vi har naturligvis afsendt høringssvar og vi er kommet med et konkret og løsningsorienteret forslag, som vi virkelig håber lokalpolitikerne tager positivt imod. Forslaget handler om vores mest udsatte børn og forældre i folkeskolen, så vi skal finde den løsning vi alle kan stå inde for. Nu afventer vi hvad forvaltningen vil indstille til politisk behandling og krydser fingre.", udtaler Anders Liltorp, formand for Rødovre Lærerforening.

 • 13. februar 2019

  Læringsfællesskaber for alle - høringssvar!

  "Rødovre Lærerforening vil foreslå, at der fra marts måned i år påbegyndes et arbejde, der kan fremlægges til implementering fra skoleåret 2020/21. Vores tilgang til et sådant eventuelt arbejde vil være den samme som udviklingen og implementeringen af Rødovre Kommunes vellykkede skolepolitiske beslutning om ”Teknologi og innovation”, udtaler Anders Liltorp, formand.

 • Nyheder 11. januar 2019

  Læringsfællesskaber for alle, orientering fra formand Anders Liltorp

  Formand for RLF fortæller i dette videoklip om nogle af de overvejelser og tanker RLF gør sig om de forslåede ændringer på specialområdet, "Læringsfællesskaber for alle".

 • Nyheder 21. december 2018

  Julehilsen fra RLF

  Tryk på billedet og hør årets julehilsen fra formand Anders Liltorp. Rigtig god jul og godt nytår!

 • Medieomtale 24. oktober 2018

  Rødovres elever er verdensmestre i demokrati

  Rødovres elever er Verdensmestre i demokrati. Derfor ærgrer det lærerforeningen, at de beskyldes for diktatoriske tendenser. "Lad os samtale om myter og gøre skolen bedre sammen," siger formand, Anders Liltorp Borgerne i Rødovre kan derfor være helt trygge: Lærerne i folkeskolen er dybt politiske. Det skal vi være. Vi vil ganske enkelt ikke kunne løfte folkeskoleloven og formålsparagraffen hvis ikke vi var det.

 • Medlemsinformation 24. september 2018

  Frederiksdal 2018

  Tak til medlemmer for jeres dejlige måde at være på og kursusudvalgets gode planlægning.

 • Nyheder 31. august 2018

  Tillykke TRére

  Tillykke til vores færdiguddannet tillidsrepræsentanter.

 
1 2 3 4 5 ... 21
Næste ›