Nyhedsoversigt

 • 03. april 2020

  Påskehilsen

  Kære medlemmer En lille videohilsen fra formanden. Alle medlemmerne ønskes en god påske og en velfortjent pause. Mvh Kredskontoret

 • 27. marts 2020

  Ny aftale om tvungen ferie for offentligt ansatte berører meget få DLF-medlemmer

  Det er godt vi nu har fået en aftale på plads, der dækker alle os ansatte i den offentlige sektor. Her i Rødovre giver det også klarhed over de præmisser vi kan byde ind med i den krisesituation vi står i

 • 23. marts 2020

  Fælleserklæringen styrker kommunerne i forhold til COVID-19 udfordringerne.

 • 20. marts 2020

  Få svar på dine spørgsmål om coronavirus

  Der kan være mange spørgsmål, der dukker op og i kredsen og i DLF gør vi naturligvis alt hvad vi kan for at finde svar og vejledning så hurtigt som muligt.

 • 18. marts 2020

  "Det er virkelig sejt"

  Jeg synes det er dejligt og opløftende at vores Undervisningsminister melder ud som hun gør. Det er et godt eksempel på forståelse, der er kærkomment. Især i denne vanskelige situation.

 • 12. marts 2020

  Håndtering af den helt særlige situation

  "Vi følger naturligvis situationen tæt fra kredskontoret og vi hører heldigvis om præcis den solidaritet og topprofessionelle tilgang, der er helt afgørende i en krisesituation som denne", udtaler Anders Liltorp, formand for Rødovre Lærerforening

 • 12. marts 2020

  RLF udskyder generalforsamlingen

  I forlængelse af statsministerens udmelding i går aftes vedrørende coronavirus beder DLF de lokale kredse om at udskyde deres generalforsamling.

 • 04. december 2019

  Anders Liltorp genvalgt til Hovedstyrelsen

  Formand for Rødovre Lærerforening udtaler: "Jeg er super glad og stolt over medlemmerne i Rødovre og andre som har stemt på mig. Der er ikke tid til at "hvile på laurbærene". Jeg trækker i arbejdstøjet prompte.".

 • Medlemsinformation 01. april 2019

  Når verdens bedste job bliver for hårdt

  Til Rødovre Lærerforenings generalforsamling 2019, havde vi forskerne til Rapporten "Når verdens bedste job bliver for hårdt", til at lave et kort oplæg om hvordan de ser jobbet som skolelærere. Der blev lovet et link til rapporten.

 • 28. marts 2019

  KB-beslutning om "Læringsfællesskaber for alle"

  Med stemmerne 16 for og 2 imod besluttede Kommunalbestyrelsen at følge indstillingen fra Børne- og Skoleudvalget om "Læringsfællesskaber for alle. "Som vi debatterede og besluttede til generalforsamlingen i fredags, sendte vi naturligvis vores åbne brev med vores forslag til lokalpolitikerne, men det var kun SF og Dansk Folkeparti, der stemte i mod", fortæller Anders Liltorp, formand for Rødovre Lærerforening.

 
1 2 3 4 5 ... 21
Næste ›