Så er det på med arbejdstøjet

Anders Liltorp 002 280815

Jeg er gået til valg på ”Ambitioner for en bedre folkeskole” - både som arbejdsplads og som dannelses- og uddannelsesinstitution og uanset, hvilket emne jeg har fokus på, så er medlemmerne den absolut vigtigste fællesnævner – det vil jeg holde fast i.

Der vil med arbejdet i Hovedstyrelsen åbne sig helt nye muligheder – også som kredsformand. Jeg mener, at det er meget væsentligt, at den måde vi arbejder på i Rødovre, hvor det for os altid er vigtigt, at medlemmerne oplever, at der ikke bare lyttes – men også huskes og handles – skal med på det centrale niveau. Det er klart, at der også er ting, jeg ikke kan gøre som før – der er jo kun 24 timer i døgnet, så det næste stykke tid vil jeg sikre mig, at vi i forretningsudvalget og i kredsstyrelsen fordeler nogle af de opgaver, jeg før har varetaget. Det væsentligste er, at ingen medlemmer skal opleve en ringere kvalitet, end den i kender fra kredskontoret. Heldigvis har vi i RLF et stærkt hold med masser af kompetente og dygtige folk, så der vil være helt styr på sagerne.

Alle skal vide, at jeg er virkelig glad og stolt. Jeg kan ikke forestille mig nogen større ære, end den tillid I har udvist mig. En tillid, der nu skal bringes i spil i den daglige politiske ledelse af Danmarks Lærerforening.

Allerede nu har jeg modtaget information om de første møder og aktiviteter, der skal i kalenderen, og jeg er også godt i gang med at overveje, hvordan jeg får mulighed for at sikre, at medlemmernes hverdag bliver dét, der kommer til at præge Hovedstyrelsesarbejdet.

Jeg vil gerne benytte lejeligheden til at takke hver og en af jer, der har afgivet jeres stemmer til Hovedstyrelsesvalget. I har været med til at bringe liv i det absolut væsentligste en fagforening er bygget af: Aktive medlemmer, der engagerer sig, udøver demokratiet i foreningen og dermed er med til at forme fremtiden for Danmarks Lærerforening.

Anders Liltorp
Formand for Rødovre Lærerforening og pr. 1.1.2016 medlem af Hovedstyrelsen