Ny aftale om tvungen ferie for offentligt ansatte berører meget få DLF-medlemmer

Alle_160 2013 3 15 DLF Utterslev 066
Det er godt vi nu har fået en aftale på plads, der dækker alle os ansatte i den offentlige sektor. Her i Rødovre giver det også klarhed over de præmisser vi kan byde ind med i den krisesituation vi står i

Kære medlemmer
Jeg ved at alle gør deres ypperste og det er imponerende at se det tætte samarbejde der er fra alle sider.
Allerede nu får tillidsrepræsentanter spørgsmål fra medlemmerne og det er fuldt forståeligt, at spørgsmål om ferie og afspadsering melder sig. Mange kan jo i forvejen have planlagt fx 6. ferieuge enten op til eller lige efter påske og kan det nu lade sig gøre på den måde, der var planlagt?
Jeg er overbevist om, at det næppe er mange, der vil blive bedt om pludselig at afholde ferie osv, for skolelederne ved jo udmærket godt at det så kan give problemer med nødundervisningen i de fag og klasser, der så står uden lærer. I forvejen er forældrene og eleverne sat i en noget anderledes og helt ny situation, så hvis man pludselig mangler en lærer kan det give unødige problemer.
Jeg vil igen rose både skolelederne, forvaltningen og tillidsrepræsentanterne, for at udvise så stor forståelse og samarbejdsånd.
Jeg er sikker på vi også kan håndtere denne aftale om ferie og afspadsering mm på samme gode måde, som hele håndteringen af krisesituationen har vist.
Nu afventer vi så, hvad vores Undervisningsminister melder ud om eksamen.
God weekend når den tid kommer og husk endelig at spørge jeres skoleleder, TR eller os i kredsen,hvis I er i tvivl om noget. Vi finder ud af det sammen 👍
Anders Liltorp, formand for Rødovre Lærerforening

Link til artikel på Folkeskolen.dk

Emner

Målgruppe