Ny næstformand og nyt KS-medlem i Rødovre Lærerforening

Fane
På kredsstyrelsesmødet den 1. marts blev Jens-Halvor Zoffmann konstitueret som ny næstformand, og Mads Troelsø fra Skovmoseskolen blev nyt medlem af forretningsudvalget. Samtidig kunne kredsstyrelsen byde Marie Würtzen velkommen som nyvalgt tillidsrepræsentant på Islev Skole og ønske Maria Liltorp tillykke med den nye arbejdsopgave som sagsbehandler i kredsen. Herudover blev Per Terry fra Rødovre Skole konstitueret som kredsens kommunikationsansvarlige.

”Det kom ikke som en overraskelse, at Bodil havde tanker om at prøve kræfter med noget nyt, men for kredsen og for mig personligt er det selvfølgelig trist at skulle sige farvel til en stor kapacitet, en skarp og dygtig næstformand, og en rigtig god og afholdt kollega. Jeg havde gerne set, hun var fortsat, men det var helt tydeligt, at det var nu, og det var det rigtige for Bodil. Jeg er glad på hendes vegne, selvom jeg kommer til at savne hende meget”, udtaler Anders Liltorp, formand for Rødovre Lærerforening.

Bodil Kornbek har fra 1. marts søgt orlov fra sin stilling på Rødovre Skole og har fået en ansættelse i den almennyttige boligsektor, hvor hun skal arbejde med et stort bolig-social-projekt.

Kredsstyrelsen ønsker Bodil Kornbek al mulig held og lykke med det nye spændende arbejde. Det er samtidig aftalt, at da Bodil sad med megen sagsbehandling, at der sker en god og tryg overlevering til kredsen nye sagsbehandler, Maria Liltorp.

”Det er ikke nogen hemmelighed, at Rødovre Lærerforening efterhånden har uddannet mange nye gode skoleledere, og jeg forstår godt, at Christoffer har valgt at søge nye udfordringer. Jeg er sikker på, at han bliver en virkelig dygtig afdelingsleder i Herlev Kommune. De får en utroligt dygtig og engageret leder.”, fortsætter Anders Liltorp.

Christoffer Toftegaard har ydet en stor indsats for Rødovre Lærerforening og især for medlemmerne på Islev Skole. Kredsstyrelsen vil også ønske ham alt mulig held og lykke fremover.

Emner

Målgruppe